Over ons

Al meer dan 50 jaar een vast begrip

in Weert

Bij ons staat de persoonlijke aandacht voor jou en je huisdier centraal.

Van vogels tot katten, honden en vissen: jouw huisdier krijgt bij ons de aandacht. Wij hebben een breed aanbod en een ruim assortiment, waardoor je altijd weet dat je de beste keuze maakt.

Onze medewerkers en specialisten staan voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden met betrekking tot productkeuze, informatie én weetjes over (je) huisdier(en). 

Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven gepersonaliseerd en eerlijk advies zodat je zeker weet waar je aan toe bent. Dat maakt onze winkel zo bijzonder, ten opzichte van andere. 

Onze geschiedenis

Hoe we zijn begonnen

Dierenparadijs Weert kent een mooie, lange weg. 23 jaar geleden is de eigenaar Michel Aspers, begonnen met de start van zijn eerste dierenwinkel. Al van kleins af aan was hij gek op dieren en dat zag je in alles terug. Er werd dan ook niet gek opgekeken toen hij bij een dierenspeciaalzaak stage wilde lopen. 

Van stage- naar werkplek: die stap was inmiddels een stuk kleiner geworden! Michel trad in dienst en heeft een aantal jaar de taak als medewerker op zich genomen.

 

Een aantal jaar later, in 1994, kreeg hij de kans om een zogenoemde ‘shop in shop’ uit te baten, waar hij zijn eigen afdeling had binnen de winkel, gespecialiseerd in vogels. Enige tijd later heeft hij uiteindelijk de gehele dierenwinkel op de Emmasingel mogen overnemen: nu bekend onder de naam Dierenparadijs Weert.

Tot op de dag van vandaag doen we dit nog steeds met veel plezier!

Meer weten? Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Alles voor je huisdier

Diploma’s en certificaten

Tevens zijn we in bezit van allerhande diploma’s en certificaten, waaronder het ‘Besluit houders van dieren’ certificaat, dat sinds 1 juli 2020 verplicht is voor vogels, knaag- en overige zoogdieren én vissen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en ben je er van verzekerd dat wij de beste service en kwaliteit kunnen leveren, met kennis van de huidige stand van zaken, wet- en regelgeving.

Onze openingstijden

Maandag 13.00-18.00

Dinsdag 09.00-18.00 

Woensdag 09.00-18.00

Donderdag 09.00-21.00

Vrijdag 09.00-18.00

Zaterdag 09.00-17.00

Zondag gesloten 

Kom gerust eens langs en ervaar

onze winkel!

Volg ons op social media